De website van Plangadesign is beveiligd met een HTTPS verbinding. Dit houd in dat al uw gegevens en data via een beveiligde verbinding naar de server gaan en niet onderschept kunnen worden door derde partijen. De balk boven in uw browser zal groen kleuren met als betekenis dat onze website veilig is.

Veilig gebruik van betaalgegevens

Plangadesign werkt met een geautoriseerde betalingspartner Mollie zij dragen zorg voor een veilige betalingsomgeving. Onze betalingspartner verwerkt je bank- en creditcardgegevens op de juiste wijze zoals vastgelegd in de internationale veiligheidsstandaard PCI DSS, ontwikkeld door creditcardorganisaties VISA, MasterCard en American Express. Dit betekent dat uw gegevens volgens de hoogste veiligheidsstandaard verwerkt worden. U kunt betalen met Ideal en PayPal.

 

Privacy

Plangadesign respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestelling zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens zullen niet ter beschikking gesteld worden aan derden. Plangadesign waardeert het vertrouwen dat u in ons stelt, en zal alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

 

Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?

We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om:
•    Uw persoonlijke account bij Plangadesign te creëren en te beheren.
•    Uw bestellingen en retouren via onze online diensten te verwerken.
•    Contact op te nemen in geval van problemen met de bezorging of voorraad van de door u bestelde artikelen.
•    Uw vragen te beantwoorden en u te informeren over nieuwe en/of gewijzigde diensten en speciale aanbiedingen.
•    Nieuwsbrieven te versturen, mits u zich daarvoor bij ons hebt hebt ingeschreven. Stelt u dit niet langer op prijs, dan kunt u zich voor de nieuwsbrief eenvoudig uitschrijven.
•    Contact op te nemen met winnaars van eventuele online wedstrijden.
•    Misbruik en oneigenlijk gebruik van onze diensten te voorkomen.

 

Wat zijn uw rechten?

U heeft op elk moment het recht om informatie op te vragen over de persoonlijke gegevens die we voor u bewaren. Mochten de gegevens onjuist, incompleet of niet van toepassing zijn, kunt u ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Wij kunnen uw gegevens niet verwijderen in geval van een wettelijke vastgestelde opslag verplichting, zoals regels met betrekking tot de boekhouding.

 

Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Plangadesign .