Licht is belangrijk. Dat hoeven we je niet te vertellen. Meer nog, licht is levensnoodzakelijk! Zonder licht is het niet mogelijk om te leven of te werken. Voor vele consumenten is licht een louter functioneel concept. Bij Plangadesign denken we een paar stappen verder. Lampen moeten niet alleen het juiste licht uitstralen. Ze mogen er best ook stijlvol uitzien. Of designlampen nu voor je woonkamer, slaapkamer of voor een zakelijke setting bestemd zijn, deze lampen bepalen niet alleen de dosis licht die je op je werk of bij je thuis laat schijnen. Het juiste licht doet meer dan dat. De designlampen van Plangadesign zijn daar het perfecte voorbeeld van!

 

Plangadesign: onze missie

Bij Plangadesign koppelen we het nuttige aan het aangename. Bij het woord designlampen denkt de gemiddelde consument vaak aan strakke lijnen die een zekere dosis chic aan je huis toevoegen. Tegelijk ervaren mensen design nog te dikwijls als een synoniem voor kille en kale ruimtes. De lampen die Plangadesign in zijn gamma opneemt, bieden je het beste van twee werelden. Bij designlampen zijn simpel, praktisch, elegant en modern de kernwoorden bij uitstek. Plangadesign voegt daar nog één belangrijk element aan toe: gezelligheid en huiselijkheid. Zo krijg je van ons niet alleen moderne stijlvolle kamers die baden in het licht. Tegelijk geniet je van een warme sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt in de kamer waar je je bevindt. Zo krijg je meteen een goed gevoel. Op die manier kun je beter tot rust komen in je huiskamer of krijg je meer zin om meteen aan de slag te gaan wanneer je op je werk aankomt. De tijd dat designlampen per definitie synoniem stonden voor een koele en afstandelijke sfeer, ligt gelukkig ver achter ons. Bij Plangadesign kiezen we bewust voor designlampen die het gevoel van natuurlijk licht het best mogelijk benaderen.

 

Botimi, een van de sterke merken van Plangadesign

Om onze klanten zoveel mogelijk te laten genieten van alle voordelen van designlampen met een natuurlijke en warme touch, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe en sterke merken. Botimi is zulk merk. In de ontwerpen van Botimi designlampen worden oude en nieuwe elementen naadloos verwerkt. Zo kun je genieten van het perfecte licht en heb je tegelijk een lamp in huis die niet alleen maar modern design ademt, maar ook nog eens naadloos aansluit bij de sfeer van je huiskamer of werkomgeving. Wil je meer weten over Botimi en andere sterke merken van Plangadesign? Dan kun je de laatste collectie bewonderen op Plangadesign.nl.